Historie

1970

Het bedrijf werd opgericht door G (Frits) van den Heuvel. Omdat er zoveel werk aangeboden werd, moest er al snel personeel aangesteld worden. Lag het accent in de eerste tijd vooral op aannemers en wegenbouwbedrijven, nu is de hoofdmoot het vervoer van  machines voor  grondverzet , recycling-, handels- verpakkings- en machinebouw bedrijven. Deze relaties mogen wij al jarenlang van dienst zijn, een bewijs dat men tevreden is over de kwaliteit.

1981

Een verhuurbedrijf staakte haar werkzaamheden en werd gedeeltelijk overgenomen.

2008

Het transportbedrijf werd overgenomen door G.P.J. (Gido) van den Heuvel, zoon van de oprichter. Hij is opgegroeid in het bedrijf waardoor kennis en kwaliteit behouden bleef.

2014

Een nieuwe loot: de bouw van een logistieke hal, een meerwaarde voor het transportbedrijf. Daarmee kunnen wij tegemoet komen aan de wensen van onze klanten.

2018

Uitbreiding van op- en overslagcapaciteit door de bouw van een tweede hal, aansluitend op de eerste hal. Dit was nodig om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen.

2019

Het verhuur van machines en gereedschap is per medio november beëindigd. Hierdoor kan alle aandacht besteed worden aan het uitvoeren van de transporten en de werkzaamheden in de logistieke hallen.

Historie foto’s